آنزیم های لبنی شامل انواع: آنزیم لاکتاز لبنی لاکتومکس 5000 آنزیم تی جی مکسی بایند
آنزیم لاکتاز (LACTOMAX) :
آنزیم بتا-گالاکتوزیداز، که معمولاً به عنوان لاکتاز شناخته میشود، هیدرولیز لاکتوز شیر را برعهده دارد. آنزیم لاکتاز لاکتومکس دارای قدرت 5000 محصول اسپانیا می باشد . برای شیرهای کم لاکتوز و یا فاقد لاکتوز در گالن های 5 لیتری قابل عرضه می باشد
آنزیم ترانس گلوتامیناز (MAXIMIND TG ) :
آنزیم ماکسی بایند تی جی محصول اسپانیا شامل آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی فرموله شده با لاکتوز می باشد در صنایع لبنی (انواع ماست و پنیر) ، گوشت و فرآورده های گوشتی و غلات کاربرد دارد.
این آنزیم در عملکرد خواص پروتئین ها تاثیر مطلوب گذاشته و استفاده از آن در فرمولاسیون مفید است و اثرجانبی مثل تغییر طعم ، ته نشینی در محصول و تاثیر سوء در سلامت مصرف کننده ندارد و چون به عنوان آنزیم کمکی ( کمک فرآوری) در محصول عمل میکند ، نیازی به ذکر آن در برچسب گذاری محصول نمی باشد.
آنزیم ماکسی بایند تی جی Food grade بوده دارای قدرت آنزیمی unit/gr 110-140 و گواهینامه نشان حلال می باشد.