آنزیم ماکسی بایند تی جی محصول اسپانیا شامل آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی فرموله شده با لاکتوز می باشد در صنایع لبنی (انواع ماست و پنیر) ، گوشت و فرآورده های گوشتی و غلات کاربرد دارد. آنزیم ماکسی بایند تی جی Food grade بوده دارای قدرت آنزیمی unit/gr 110-140 و گواهینامه نشان حلال می باشد.
این آنزیم در عملکرد خواص پروتئین ها تاثیر مطلوب گذاشته و استفاده از آن در فرمولاسیون مفید است و اثرجانبی مثل تغییر طعم ، ته نشینی در محصول و تاثیر سوء در سلامت مصرف کننده ندارد و چون به عنوان آنزیم کمکی ( کمک فرآوری) در محصول عمل میکند ، نیازی به ذکر آن در برچسب گذاری محصول نمی باشد.
از مزایای استفاده از آنزیم مکسی بایند تی جی در ماست و فرآورده های تخمیری :
+باعث استحکام بافت ژلی ماست و افزایش ویسکوزیته
+ کاهش مصرف مواد جامد پودری و استابلایزرها (کاهش قیمت تمام شده)
+ حفظ آب میان بافتی ماست ( کاهش آب اندازی )
+ ارتقاء بافت خامه ای و ایجاد رنگ براق
+ احساس دهانی مطلوب
+ کاهش زمان فرآیند تخمیر
+ افزایش زمان ماندگاری
از مزایای استفاده از آنزیم مکسی بایند تی جی در انواع پنیر:
افزایش استحکام و بهبود بافت پنیر+
+ افزایش راندمان وزنی تا بالای 15 % (کاهش قیمت تمام شده )
+ کاهش و حذف مواد پروتئینی
+ برش خوری مناسب
+ کاهش آب اندازی
+ عدم شکننده و خوردشدن بافت پنیر
+ حفظ رطوبت پنیر
+ کاهش زمان رسیدن