021-88784671-2
images.jpg
  • images.jpg
  • 15.jpg
  • 13.jpg

آنزیم های بهبود دهنده

خلاصه

این آنزیم ها شامل انواع آنزیم های بهبوددهنده و نگهدارنده محصول اسپانیا تحت عنوان مکس بایو (پرومکس و نایسیمکس) و آنزیم های سیویزایم محصول هلند می باشد


توضیحات

برای انواع فرآورده های لبنی و آبمیوه و کنسروها کاربرد دارد

شامل انواع آنزیم های :
مکس بایو اسپانیا (نایسیمکس بایو و پرومکس بایو)
سیویزایم هلند (پودری 50% و 95% و مایع ) و نایسین
ناتامایسین سیویزایم و پرومکس :
یک ضد کپک و مخمر قوی و خالص 50 % با حلالیت بالا به صورت پودری است . دارای قدرت اثر بالا و دوز مصرف پایین دارد . با اضافه کردن این بهبود دهنده به محصولات غذایی نظیر غذاهای آماده و نیمه آماده و ماست و دوغ و... می توانید کاملا از رشد کپک و مخمر جلوگیری کنید که سبب افزاینده زمان ماندگاری محصول ، انحلال یکنواخت و تشکیل سوسپانسیونی مقاوم و هیچ گونه تاثیری بر عطر وطعم ، رنگ و بافت ندارد، مقرون به صرفه ، همسو با محیط زیست می باشد
نایسین سیویزایم و نایسیمکس:
یک پپتید باکتروسین است که طی تخمیر کنترل شده در محیطی برپایه شیرتولید می گردد و پس از استخراج و خشک کردن به صورت مخلوط با نمک عرضه می شود. مورد استفاده این بهبود دهنده به عنوان نگهدارنده ای طبیعی در آن گروه از مواد غذایی است که پاستوریزه می شوند ولی استرلیزه نمی گردند چرا که پاستوریزاسیون سبب از بین رفتن باکتری های گرم منفی،مخمر ها و باکتری ها می گردد ولی بر روی اسپور باکتری ها تاثیری ندارد. مواد غذایی که طی فرایند های حرارتی قرار می گیرند ، افزودن این آنزیم می تواند باعث کاهش شدت فرایند حرارتی مورد استفاده شده و خصوصیات حسی و ارزش غذایی را حفاظت نماید. از کاربرد این آنزیم استفاده در پنیر و آب پنیر ، انواع سس ها و کنسروها و تخم مرغ پاستوریزه می توان نام برد.